Küldetésünk

Home / Küldetésünk

Az Egyesület fő célja felhívni a szülők figyelmét arra, hogy gyermekeink mozgása miért olyan fontos a mai világban. A középpontban a gyermekekre irányuló mozgáslehetőségek biztosítása áll, egészen az ovis kortól az iskolás és a kamaszkorig befejeződően.
Az Egyesület munkájába beépül a gyermekjóga, a mozgásfejlesztés, a mozgásvizsgálatok, új módszerek alkalmazása (masszázstól az idegen nyelv alkalmazásáig), tanácsadások, kirándulások, táborozások, minden, ami a mozgás lehetőségét biztosítja a MA GYERMEKÉNEK.
Szeretnénk bölcsődékbe, óvodákba, iskolákba eljutni, hogy tanácsadással segítsük a szakembereket, hogyan mozgassák a gyermekeket a mindennapi életben. Hosszútávú célunk bejutni a pedagógiai rendszerbe oly módon, hogy az óvodai és iskolai testnevelésnek része legyen a jóga.
Célunk, hogy a gyermekjóga oktatással és kapcsolódó tevékenységeinkkel országszerte biztosítani tudjuk a gyermekeknek a testi, lelki és szellemi fejlődést.
Az Egyesülethez csatlakozó szakembereknek folyamatos továbbképzéseken kell részt venniük a minőségi munka biztosítása érdekében.