Jótékonysági gyerekjóga Etyeken

JÓTÉKONYSÁGI GYEREKJÓGA ETYEKEN

A nyitottság, az egészségtudatos életmód és az adományozás találkozása.

Egy csípős kora tavaszi hajnalon lelkes egyesületi önkénteseink, az ország több pontjáról elindultak, hogy időt, pénzt és energiát nem sajnálva megmutassák az etyeki iskolásoknak: jógázni jó!

 

Azok a gyermekek, akik aznap úgy döntöttek, hogy bátran kipróbálják ezt a mozgásformát, nemcsak saját egészségükért, hanem az iskola (sz)épüléséért is sokat tettek.

Ezen a reggelen egyszerre 276 általános iskolást jógázott velünk Etyeken, és bevalljuk nem cél nélkül: a mozgás örömén túl, a gyermekek jutalma, egy kültéri kosárpálya! Egy helyi vállalkozás nagylelkű felajánlásának köszönhetően a résztvevő gyermekek mindegyike után 1000 forinttal támogatta az iskolát.

 

A jógázásból befolyt összeget az iskola igazgatójának bölcs döntése alapján egy kültéri kosárlabdapálya létrehozásába fektették, így minden gyermek élvezheti a mozgás örömét.

Mi, a Gyermekeink Mozgásáért Egyesület oktatói, tiszta szívből azon dolgozunk, hogy ez az összefogás követendő és hagyományteremtő példává váljon más iskolák és a versenyszféra cégei számára. A jövőben is elkötelezetten és hálásan vállaljuk az összekötő híd szerepét a felnőtt és gyermekvilág összekapcsolásában, hirdetve a hagyományteremtő, tudatos vállalkozások jótékony cselekedetét, mellyel a mozgást és alapvetően az egészséges életmód kialakítását segíthetjük közösen beépíteni a gyermekeink mindennapjaiba.

Ha szeretnéd, hogy a te gyermeked iskolájába is ellátogassunk, írj nekünk a mozgasegyesulet@gmail.com címre.